Alisa Bălașa

Despre mine

Alisa Bălașa

Bună, sunt Alisa Bălașa!

În primul rând, dă-mi voie să te felicit că te preocupă propria evoluție! Fii Tu, ai tot ce ai nevoie în interiorul tău pentru a ajunge unde îți dorești, rolul meu este să te ajut să conștientizezi puterea ta interioară care te duce la atingerea obiectivelor.

Cine sunt eu?

Sunt coach, trainer și speaker certificat Maxwell Leadership Certified Team, consultant comportamental prin metoda Maxwell D.I.S.C și partenerul tău în călătoria ta.

Alisa Bălașa

Călatoria mea

Am parcurs un proces de cunoștere și descoperire care mi-a adus claritate asupra scopului meu, acela de a ajuta oamenii să își atingă obiectivele personale și profesionale. Ceea ce m-a determinat să parcurg această călatorie de cunoaștere a fost faptul că într-un moment dificil, când am aflat că sufăr de o boală autoimună am conștientizat că nu trăiesc viața pe care eu mi-o doresc, ci viața pe care alții și-au dorit-o pentru mine. Am realizat că toate activitățile și responsabilitățile nu erau aliniate cu cine sunt eu și astfel am luat decizia de mă cunoaște mai mult și de a-mi găsi scopul care se potrivește cu abilitățile și punctele mele forte. Nu mi-a fost ușor când am ales să îmi analizez viața din exterior și să recunosc că mulți ani mi-am pus energia și timpul într-o direcție care nu mă definea.

Am fost îndrumată din perioada liceului să îmi aleg o carieră care să îmi ofere o siguranță financiară. Am ales să urmez facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației fiindcă toți oamenii din jurul meu susțineau că ingineria este o carieră sigură.

Am finalizat această facultate și am experimentat timp de 4 ani diferite joburi în acest domeniu sperând că într-o zi voi găsi acel job care să îmi aducă satisfacție, și l-am găsit dar nu în domeniul ingineriei.

A fost nevoie să trec prin multe frustrări, stres și să îmi recunosc temerile și convingerile limitative pentru a-mi face curaj să îmi schimb cariera. Am acceptat toate acestea ca fiind parte din călătoria către visul meu și am conștientizat că m-am dezvoltat pe baza lor. După acestă reflectare, am luat decizia să folosesc cu scopul de a-i ajuta pe ceilalți toate cursurile, coachingul și experiența mea de viață.

Pasiunea față de oameni, m-a făcut să-mi doresc să îi ajut să vadă dincolo de convingeri, frică și să nu aștepte ca în cazul meu să plătească prețul stresului, sănătății și orice alt preț pentru a acționa către ceea ce își doresc.

În procesele de coaching am fost martoră la multe transformări, iar toate au avut loc în momentul în care oamenii au devenit conștienți de potențialul lor și atunci când au ales să-și alinieze obiectivele și viziunea cu valoriile lor.

Nu sunt aici să îți predau ceva, nu susțin că știu totul, sunt aici să te ajut să îți atingi obiectivele indiferent de provocările pe care le ai, deoarece susțin ideea conform căreia suntem capabili să schimbăm tot ce ne ține pe loc.