Alisa Bălașa

Despre

Alisa Bălașa

Bună, sunt Alisa Bălașa!

În primul rând, dă-mi voie să te felicit că te preocupă propria evoluție! Fii Tu, ai tot ce ai nevoie în interiorul tău pentru a ajunge unde îți dorești, rolul meu este să te ajut să conștientizezi puterea ta interioară care te duce la atingerea obiectivelor.

Cine sunt eu

Sunt coach, trainer și speaker certificat Maxwell Leadership Certified Team, consultant comportamental prin metoda Maxwell D.I.S.C și partenerul tău în călătoria ta.

Alisa Bălașa

Călatoria mea

Am parcurs un proces de cunoștere și descoperire care mi-a adus claritate asupra scopului meu, acela de a ajuta oamenii să își atingă obiectivele personale și profesionale. Ceea ce m-a determinat sa parcurg aceasta calatorie de cunoastere a fost faptul că într-un moment dificil am conștientizat că nu trăiesc viața pe care eu mi-o doresc, ci viața pe care alții și-au dorit-o pentru mine. Am realizat că toate activitățile și responsabilitățile nu erau aliniate cu cine sunt eu și astfel am luat decizia de mă cunoaște mai mult și de a-mi găsi scopul care se potrivește cu abilitățile și punctele mele forte. Nu mi-a fost ușor când am ales să îmi analizez viața din exterior și să recunosc că mulți ani mi-am pus energia și timpul într-o direcție care nu mă definea. Am început prin a-mi recunoște temerile, deciziile nepotrivite, convingerile limitative și tiparele. Am acceptat toate acestea ca fiind parte din călătoria către visul meu și am conștientizat că m-am dezvoltat pe baza lor. După acestă reflectare, am luat decizia să folosesc cu scopul de a-i ajuta pe ceilalți toate cursurile, terapiile, coachingul și experiența mea de viață.

Nu sunt aici să îți predau ceva, nu susțin că știu totul, sunt aici să te ajut să îți atingi obiectivele indiferent de provocările pe care le ai deoarece susțin ideea conform căreia suntem capabili să schimbăm tot ce ne ține pe loc.

Alisa Bălașa

Ce este coaching-ul?

Coachingul este un proces creativ și provocator, care îi ajută pe oameni să avanseze din locul în care sunt, către locul în care vor să fie în timp ce înfruntă obstacolele, dificultățile și provocările care pot apărea pe parcurs.

Eu văd coachingul un proces unic pentru că îi ajută pe clienți să reflecteze asupra propriei persoane, să se dezvolte și să își asume responsabilitatea pentru propriile idei și acțiuni.

Un coach crează un spațiu sigur pentru a gândi, a vorbi, a reflecta. Acest spațiu sigur ajută clientul să aibă perspective noi pe care nu le poate obține în altă parte, să își seteze obiective care îl duc mai aproape de viziunea lui și să îsi accelereze ritmul dezvoltării.

Alisa Bălașa

Cadrul în coaching

Alisa Bălașa

Pasii în procesul de coaching