Alisa Bălașa

Testimoniale

Descoperă experiențele celor care au trecut prin procesul de coaching și cursuri.

Experiența pe care am avut-o alături de Alisa este de nedescris. Am participat atât la cursuri de grup cât și la sesiuni de coaching 1 la 1. La fiecare sesiune am avut parte de conștientizări majore asupra propriei persoanei, a acțiunilor pe care le fac si a modului meu de gândire. Aceste conștientizări au fost aduse la suprafața de Alisa prin întrebări și “exerciții” ce m-au ajutat să îmi dezvolt încrederea în mine, abilitățile de comunicare, managementul timpului, găsirea telului și a viziunii. În timpul sesiunilor, dă dovada de pasiune și implicare totală, iar în restul săptămânii se interesează despre parcursul tău și despre ce lucruri din cursuri ai pus în aplicare. Cred că oricine are nevoie de ajutor sau îndrumare in dezvoltarea personală, iar eu vă recomand să participați la cel puțin unul din cursurile Alisei. Mulțumesc Alisa, faci o treaba foarte buna și tine-o tot așa.

Gabriel Sandu

Îi sunt recunoscătoare Alisei pentru toată implicarea! Îmi plac foarte mult sesiunile de grup pentru că sunt o conversație benefică prin care ajung mai aproape de obiectivele mele. E o conversație deschisă, în care mă simt mult mai bine când văd că toți oamenii sunt implicați, acționează către ce își doresc și povestesc progresul și provocările lor. Îmi place mult energia, empatia și liniștea pe care o simt imediat după sesiunile cu Alisa!

Anastasia Horneț

Recomand cursurile cu Alisa oricărui este interest să învețe și să se dezvolte constant. Cursurile te ajută să te cunoști mai bine și să faci progrese în direcția dorită. Motivaționale și încărcate cu energie pozitivă! Grupul te ajută să înveți atât despre tine, cât și despre ceilalți. Mulțumesc pentru coaching, Alisa!

Sonia Enache

Sesiunile săptămânale cu Alisa m-au ajutat pe mine să mă transform în omul la care visam să ajung. Încet, încet au apărut răspunsurile, soluțiile de care aveam nevoie pentru că am început să dedic timp dezvoltării mele. Poate părea că folosesc cuvinte mari, însă am trăit de departe cele mai frumoase sentimente în momentul în care am văzut că visele mele au început să prindă contur și în realitate. Alisa ne ajută să descuiem lacătele ruginite și să devenim ce nu ne-am fi gândit niciodată, ea este acel prieten de care nu credeai că vei avea vreodată nevoie, însă împreună cu tine și mintea ta, formează o echipă care cu siguranță te duce către succes!

Larisa-Ioana Hrenciuc

Am participat la unul din cursurile susțiunte de Alisa, în urma căruia am avut o mulțime de schimbări în bine. În urma cursului am reușit să îmi clarific o perspectivă atât de scurtă durată cât și pe un termen mai lung despre telul, viziunea și obiectivele mele. În urma sesiunilor de grup sunt sigur că pot zice clar că veți avea o perspectiva mult mai clară a ce dori să faceți cu viață voastră. Se axează mult pe punerea în evidență asupra lucruile care ne fac fericiți, și de multe ori cel puțin eu nu le-am conștientizat. Sigur veți discuta despre anumite lucruri din trecutul vostru care influențează cine sunteți acum și unele lucruri de acolo poate nu sunt așa roz și veți ști ce veți avea de făcut. Am mai lucrat și la “stima de sine” care de obicei e ceva greu de atins de alte persoane pentru că ne e greu să recunoaștem când greșim, cel puțîn mie mi-a fost. Am conștientizat mute lucruri și acum stiu unde trebuie să continui să lucrez cu mine. Cred că oricine are nevoie la un moment dat de un curs de genul, eu recomand să încercați cu Alisa pentru că am lucrat împreună cu ea și ce pot spune clar e că nu regret nici o ora din acest curs. A fost una din investitile bune în mine.

Alexandru Petrache

Sesiunile pe care le-am facut cu Alisa m-au ajutat foarte mult. Intrebarile potrivite pe care mi le-a pus Alisa m-au ajutat sa ma cunosc mult mai bine, sa descopăr cine sunt si de ce sunt in stare. Recomand tuturor oamenilor sa facă măcar odată in viața o sesiune de coaching.

Adrian Lazăr

Am participat la două cursuri organizate de Alisa, cursuri care au abordat teme în urma cărora am reușit să am o imagine mai clară asupra obiectivelor mele și a ceea ce doresc să realizez în continuare pe plan personal. La fiecare ședință de curs am abordat subiecte noi, Alisa adresându-ne întrebări și încurajându-ne să descoperim soluțiile potrivite fiecăruia.
Recomand aceste cursuri oricărei persoane care dorește să-și depășească provocările personale și care dorește să-și dezvolte obiceiuri mai bune.

Mihaela Bazgă