🔴 Webinar LIVE Gratuit

Cum să-ți dezvolți o afacere profitabilă pe baza pasiunii și expertizei tale în 90 de zile

Până la finalul acestui webinar vei învăța:

  • Strategie Clară în Trei Pași: Descoperă etapele esențiale pentru a-ți transforma pasiunea într-un business profitabil.
  • Eliminarea Provocărilor: Metode de identificare și eliminare a obstacolelor pentru dezvoltarea afacerii tale.
  • Mindset Orientat către Client: Dezvoltarea unei mentalități care răspunde nevoilor clienților și implementarea unui proces de vânzare autentic.
  • Comunicare Eficace: Tehnici de prezentarea ofertelor în mod atractiv, stimulând interesul viitorilor tăi clienți.
  • Oferte Profitabile: Cum să-ți construiești o ofertă pentru produsele/serviciile tale care să-ți genereze venituri lunare de minimum 2000-3000 de euro.

Participă pentru a elimina barierele către succes și pentru a-ți monetiza pasiunea, dezvoltând o afacere profitabilă în numai 90 de zile.

Un sistem pentru dezvoltarea afacerii pentru cei care vor sa vândă cursuri și programe online, consultanți, traineri, coach.

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cum te va ajuta acest webinar?

Vei învăța cum să-ți identifici și valorifici pasiunea pentru a construi un business profitabil în 90 de zile.

Îți voi arăta care sunt pașii concreți pe care trebuie să îi urmezi pentru a transforma ceea ce iubești într-o sursă de venit sustenabilă.

Te voi ajuta? să ai o viziune clară și un plan de acțiune pentru a depăși barierele mentale și constrângerile jobului actual.

Participă pentru a afla strategia prin care să renunți la compromisuri sau joburi nepotrivite și să pui bazele unei afaceri profitabile din pasiunea ta de a lucra cu oamenii.

Cine sunt eu?

Sunt Alisa Bălașa, vision coach și prin procesele mele de coaching ghidez oamenii spre a-și clarifica care este viziunea ce reflectă pasiunile lor, pentru a câștiga în timp ce sunt fericiți și a trăi o viață autentică, fără compromisuri și joburi nepotrivite.

În ultimul an am ajutat peste 100+ de persoane care și-au clarificat și acționat spre viziunea ce îi duce spre succesul care îi împlinește, prin procese de depășirea convingerilor limitative și strategii prin care și-au dezvoltat propria afacere.

Pentru a ajunge să-i ajut pe ceilalți să-și trăiască full time pasiunea, a fost necesar să-mi înțeleg eu viziunea care reflectă ceea ce mă pasionează și modalitatea prin care ajung să mi-o trăiesc.

Ceea ce m-a determinat să încep căutările și să înțeleg care e viziunea mea, a fost o palmă necesară pe care mi-a oferit-o viața. Pentru că mulți ani mi-am dus energia și timpul în job-uri care nu mă defineau, am acumulat stres, frustrări, nefericire care s-au transformat într-o boală.

În momentul în care am aflat de problemele de sănătate am realizat că nu am o direcție în viață, că nu am o viziune…că mă epuizez și că e necesar să fac o schimbare..fiindcă nici nu voiam să știu cum ar fi arătat viitorul meu dacă aș fi continuat să fac ce nu mi se potrivește.

După multe procese de cunoștere și introspecție, am realizat că nu mai vreau să văd oameni triști, frustrați care merg la job-uri doar pentru bani și am decis să-i ajut pe ceilalți să câștige bani în timp ce sunt fericiți, de aceea am construit programul DE LA PASIUNE LA BUSINESS.

Am lucrat în mod direct cu peste 300 de oameni și am văzut rezultate remarcabile, oameni care și-au dat demisia, oameni care și-au dublat veniturile. Acești oameni când își înțeleg viziunea și planul prin care să o transpună în realitate, își iau angajamentul să crească ei și în același timp, visul lor.

Acum, vreau să te ajut și pe tine! Știu cum e să nu faci ce îți place full-time, să simți mereu că poți mai mult… dar că ceva te ține pe loc ca să acționezi și să te gândești mereu dacă o să trebuiască să rămâi toată viața la joburi în care nu te regăsești.

Tocmai de asta organizez acest Webinar Gratuit, unde îți voi arăta pas cu pas cum să îți înțelegi viziunea și cum să îți dezvolți o afacere din pasiunea ta.

Acest Webinar este pentru tine dacă:

Participă pentru a afla strategia prin care să renunți la compromisuri sau joburi nepotrivite și să pui bazele unei afaceri profitabile din pasiunea ta de a lucra cu oamenii.

Ce spun oamenii din comunitate

b0ba2ed-debf-1c27-b6b-2786c132b1db_icon1-1

Coach | Trainer | Speaker

Certificat Maxwell Leadership Certified Team, consultant comportamental prin metoda Maxwell D.I.S.C.

e27f6-74a0-7588-17de-0b80f7d7f2_icon2-1

+300 clienți

În ultimul an am ajutat peste 100+ de persoane să își înțeleagă viziunea și să aibă claritate asupra pașilor a cum ajung să câștige din pasiunea lor.

8dabc2f-e1c6-42ef-e6f7-a657587cd587_icon3-1

+2.000 români

Am ajutat peste 2000 de persoane cu materialele/webinariile mele gratuite.

02d0501-72c4-5ea0-f7-110dcb888bec_guru-1

Expert

Sunt specializată în coaching și analiză comportamentală.

Întrebări și Răspunsuri

1. Cine ar trebui să participe la acest webinar?

Acest webinar este conceput special pentru persoanele care își doresc să își transforme pasiunea într-un business profitabil. Dacă te-ai săturat de compromisurile unui job care nu te mulțumește și vrei să îți urmezi visul antreprenorial, ai ajuns la locul potrivit. Vom discuta cum să depășești obstacolele și barierele mentale, cum să îți valorifici abilitățile și cum să îți transformi pasiunea într-un business de succes.

2. Cum mă poate ajuta acest webinar dacă am un program încărcat?

Webinarul este conceput pentru a oferi soluții accesibile și aplicabile indiferent de cât de ocupată este agenda ta. Vei învăța strategii și sfaturi care se pot integra ușor în rutina zilnică, astfel încât să poți avea succes fără a compromite alte responsabilități.

3. Trebuie să plătesc pentru a participa la acest webinar?

Nu, participarea la webinar este complet gratuită. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii folosind formularul disponibil mai sus. Locurile sunt limitate, deci te încurajez să te înscrii cât mai curând posibil pentru a-ți asigura participarea.

4. Ce voi învăța în timpul acestui webinar?

La acest webinar, vei învăța cum să îți transformi pasiunea într-un business profitabil în doar 90 de zile. Vei descoperi cum să depășești barierele mentale și constrângerile unui job care nu te satisface, cum să identifici și să valorifici oportunitățile din pasiunea ta și să dezvolți o afacere sustenabilă. Vom acoperi tehnici esențiale pentru planificarea afacerii, strategii de monetizare a pasiunii tale, și cum să îți construiești o viziune clară care să te ghideze spre succes.

5. Ce suport voi primi în timpul webinarului?

În timpul webinarului, vei avea ocazia să pui întrebări directe și să interacționezi pentru a obține clarificări și sfaturi personalizate. Deși este un eveniment unic, informațiile și strategiile pe care le vei primi sunt menite să te susțină în demersul tău de a tranziționa de la job care nu te împlinește la o afacere de succes.

Copyright © 2024 Alisa Balasa.

×
×

Cart